Email *

Message *

Cari Blog Ini

Fk Bodoglimt Hamarkameratene Eliteserien Norway

## FK Bodø/Glimt og Hamarkameratene ryker i kvartfinalen i Eliteserien FK Bodø/Glimt og Hamarkameratene røk i kvartfinalen i Eliteserien etter å ha tapt 0-1 for henholdsvis Lillestrøm og Strømsgodset. Kampene ble spilt på Aspmyra stadion og Marienlyst stadion den 17. mai 2023. Bodø/Glimt, som ledet Eliteserien før kampen, hadde flere sjanser til å ta ledelsen, men klarte ikke å overvinne en disiplinert Lillestrøm-forsvar. Lillestrøms scoring kom midtveis i 2. omgang, da Thomas Lehne Olsen satte ballen i mål etter et innlegg fra Gjermund Åsen. Hamarkameratene hadde også sine sjanser mot Strømsgodset, men klarte ikke å utnytte dem. Strømsgodsets seiersmål kom i det 75. minutt, da Gustav Valsvik scoret på straffe etter at Hamarkameratenes keeper, Nicholas Hagen, felte Karlsbakk i straffefeltet. Resultatet betyr at Lillestrøm og Strømsgodset går videre til semifinalen i Eliteserien, mens Bodø/Glimt og Hamarkameratene må nøye seg med å spille bronsefinale.