Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Terrifier 3 Tuerkce Dublaj Full Izle


Terrifier 3 Türkçe Dublaj Full Izle

Terrifier 3 Türkçe Dublaj Full İzle

Damarlarınızdaki Kanı Donduracak!

Terrifier 3 Türkçe Dublaj Full İzle İle Dehşete Hazır Olun

Hazır olun, zira Terrifier 3, slasher film hayranlarını heyecanlandıran çok beklenen devam filmi nihayet Türkçe dublaj seçeneğiyle sizlerle. Korku severler, dehşete hazır olun; o psikopat palyaço Art the Clown geri döndü ve bu kez daha korkunç ve acımasız.

Damien Leone tarafından yönetilen ve yazılan Terrifier 3, 2016 yapımı Terrifier filminin devamı niteliğinde. İlk film, düşük bütçesine rağmen eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştı ve korku türünde kült bir statüye ulaşmıştı. Şimdi, Terrifier 3, daha büyük bir bütçe ve daha fazla kanla geri dönüyor ve hayranlara daha da korkutucu ve rahatsız edici bir deneyim sunuyor.

Film, Art the Clown'un Silver Shamrock kasabasına geri dönüşünü konu alıyor. Art, kasabayı bir kan banyosuna boğmaya ve sakinlerini işkenceyle öldürmeye kararlıdır. Bu arada, iki genç kadın olan Sienna ve Allie, kasabanın karanlık geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır ve kendilerini Art'ın ölümcül oyununun ortasında bulurlar.

Terrifier 3, dehşet verici özel efektleri, rahatsız edici şiddeti ve unutulmaz dehşet anlarıyla korku hayranlarını koltuğunun kenarına oturtacak. Art the Clown, türün en ikonik kötü karakterlerinden biri olarak yerini sağlamlaştıracak ve Terrifier 3, korku türünde yeni bir klasik olarak anılacak.


.


Comments